fbpx

Industri, lager & logistik

Smart LED™ för lager, logistik & industrilokaler

Med Smart LED™-belysning så kan du spara massor av energi i lagerytor, i last och körområden samt i produktionslokaler. Har du ljusinsläpp i lokalerna så kan du använda dig av Smart LED™-belysning med dagsljuskompensering och kombinera med rörelsestyrning för maximal energibesparing.

Vilken belysning ska jag välja?

Du bör välja ett vitt dagsljusliknande ljus i dina produktions, industri- och lagerlokaler för att ögat ska se som bäst och därmed skapa en säker miljö utan olyckor. Dagsljusvitt ljus har även en uppiggande effekt. Även på lastområden och parkeringar utanför lokalerna så bör du välja ett belysning med ett vitt och dagsljusliknande ljus som ökar synbarheten.

På parkeringar så bör du tänka på att skapa en säker miljö. Genom att använda Smart LED™-belysning med rörelsestyrning och/eller dagsljusstyrning så kan du spara energi men ändå bibehålla en säker miljö.

Vi gör ditt beslut enklare

Vi hjälper dig och går igenom behovet av belysningsstyrka samt vilken färgtemperatur ljuset bör ha. Vi ger dig värdefulla råd om vilken armatur som passar var och hur man kan spara ännu mer energi med så Smart LED™-belysning.

Vi tar fram ljusberäkningar, kostnadskalkyler och allt du behöver för att kunna fatta rätt beslut. Läs mer om hur du enkelt kan beställa.

Lämpliga produkter

Vi har ett stort urval av olika Smart LED™-belysningslösningar för inom- och utomhusbruk i syfte att kunna ge en optimal lösning. Alla vår armaturer är så kallade Smart LED™ och kan energistyras (dimras och släckas/tändas) utifrån rörelse, ljus och tid. Vi har dessutom ett stort urval av rörelse- och ljusdetektorer för styrning av belysning. Lämpliga produkter för inom- och utomhusbruk finns på sidan om produkter ›

Vilken belysningslösning passar din lagerlokal?

Vi hjälper dig genom hela beslutsprocessen så du hittar den belysning som passar dig bäst.

Beställ

PRODUKTKATEGORIER

Våra energieffektiva produkter lyser upp både inomhus- och utomhusmiljöer

INOMHUSBELYSNING

INOMHUSBELYSNING

Vi har ett brett urval av smarta LED-produkter för inomhusbelysning

UTOMHUSBELYSNING

UTOMHUSBELYSNING

Med våra LED-armaturer för utomhusbelysning kan du minska din energiförbrukning

BELYSNINGSSTYRNING

BELYSNINGSSTYRNING

Maximera din energibesparing med våra produkter för energistyrning