fbpx

Rätt ljus för djur och miljö

Energisnål belysning för övriga belysningsområden

LED-tekniken ger möjligheter som aldrig förr. Vår Smart LED™-belysning kan dimras med rörelsedetektor och du kan styra så att ljuset aldrig släcks helt, vilket innebär att du sparar massor av energi. Med hjälp av avancerad optik till dioderna så kan vi begränsa belysningen specifikt till där det behövs och resultatet blir att inget ljus går till spillo. Du kan välja till RGB-dioder för belysning av akvarier, väggar, träd mm. Till akvarier och liknande förhållanden har vi även speciella LED-dioder och kan simulera en dagsljuscykel så att fiskar och djur mår bra.

Vilken belysning ska jag välja?

Om du har önskemål om belysning för speciella ändamål som lekplatser, övergångsställen, akvarier, djurparker, fasader, träd eller annat som vi inte tänkt på, så välkommen att kontakta oss.

Vi gör ditt beslut enklare

Med vår erfarenhet av olika typer av installationer kan vi hjälpa dig att fatta rätt beslut. Vi hjälper dig och går igenom behovet av belysningsstyrka samt vilken färgtemperatur ljuset bör ha. Vi ger dig värdefulla råd om vilken armatur som passar var och hur man kan spara ännu mer energi med så kallad energistyrning.

Vi tar sedan fram ljusberäkningar, kostnadskalkyler och allt du behöver för att kunna fatta rätt beslut. Läs mer om hur du kan beställa

Lämpliga produkter

Vi hjälper dig och går igenom behovet av belysningsstyrka samt vilken färgtemperatur ljuset bör ha. Vi ger dig värdefulla råd om vilken armatur som passar var och hur man kan spara ännu mer energi med så kallad energistyrning.

Vi har ett stort urval av olika LED-armaturmodeller för inom- och utomhusbruk i syfte att kunna ge den mest optimala lösningen. Alla vår armaturer är så kallade Smart LED™ och kan energistyras (dimras och släckas/tändas) utifrån rörelse, ljus och tid. Vi har dessutom ett stort urval av rörelse- och ljusdetektorer för styrning av belysning. Lämpliga produkter för inom- och utomhusbruk finns på sidan om produkter ›

Vilken belysningslösning passar dig bäst?

Vi hjälper dig genom hela beslutsprocessen så du hittar den belysning som passar dig bäst.

Kontakt

PRODUKTKATEGORIER

Våra energieffektiva produkter lyser upp både inomhus- och utomhusmiljöer

Inomhusbelysning

Inomhusbelysning

Vi har ett brett urval av smarta LED-produkter för inomhusbelysning

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Med våra LED-armaturer för utomhusbelysning kan du minska din energiförbrukning

Belysningsstyrning

Belysningsstyrning

Maximera din energibesparing med våra produkter för energistyrning