fbpx

Du kan spara mycket energi i varuhus och butiker

Belysningen i varuhus, butiker och stormarknader kan stå för nästan en tredjedel av dess energiförbrukning och därför finns det mycket att vinna på att energieffektivisera belysningen. När du ska välja energieffektiv belysning till ditt varuhus eller stormarknad är det särskilt viktigt att tänka på att få rätt belysningsstyrka på rätt plats. Du bör även ta hänsyn till var kunderna rör sig och vilka krav det ställer på din belysningslösning. Med vår kunskap och våra Smart LED™ -belysningar hjälper vi dig att hitta rätt belysning till ditt varuhus.

Vilken belysning ska jag välja?

Det finns oftast mycket att göra i en butik för att minska energikostnader och miljöpåverkan. Vid val av belysning behöver du ta hänsyn till en rad olika faktorer. Vi går gemensamt igenom frågor som t.ex. vilken belysnings-armatur som är bäst anpassad till er fasadbelysning, parkeringsbelysning eller allmänbelysning i byggnaden. Även i kontorsmiljön går det att spara mycket belysning. Om det finns mycket ljusinsläpp i era lokaler, så kan du spara ännu mer energi, genom att kombinera våra LED-armaturer med dagsljusstyrd dimring.

Vi tittar även på vilken färgtemperatur ljuset bör ha samt behovet av belysningsstyrka. Vi ger dig värdefulla råd och tar fram ljusberäkningar, kostnadskalkyler och allt du behöver för att kunna fatta rätt beslut.

 

Lämpliga produkter

Vi har ett stort urval av olika LED-armaturmodeller i syfte att kunna ge en optimal lösning. Alla våra armaturer är så kallade Smart LED™ och kan energistyras (dimras och släckas/tändas) utifrån rörelse, ljus och tid. Vi har dessutom ett stort urval av rörelse- och ljusdetektorer för styrning av belysning. Lämpliga produkter för inom- och utomhusbruk finns på sidan om produkter ›

 

Våra referenser

 

Boka en kostnadsfri ljusrådgivning

När du bokar en kostnadsfri ljusrådgivning går vi igenom din befintliga belysning tillsammans med dig. Därefter tar vi fram ett förslag för att kunna ge dig den bästa kombinationen av belysningslösningar och armaturer. Vi hjälper till från planering till genomförande.

En del av vårt sortiment kan du hitta här på vår webbplats. Hör av dig om du vill ha rådgivning och förslag på produkter som passar just era behov.

 

Kontakta oss

 

 

Kontakt

Har du frågor, vänligen kontakta vår försäljningschef

Magnus Karlsson

Telefon: 079-0743365

E-post: magnus.karlsson@mondeverde.se

 

Vilken belysningslösning passar Butik / Stormarknad?

Vi hjälper dig genom hela beslutsprocessen så du hittar den belysning som passar dig bäst.

Kontakt

 

PRODUKTKATEGORIER

Våra energieffektiva produkter lyser upp både inomhus- och utomhusmiljöer

Inomhusbelysning

Inomhusbelysning

Vi har ett brett urval av smarta LED-produkter för inomhusbelysning

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Med våra LED-armaturer för utomhusbelysning kan du minska din energiförbrukning

Belysningsstyrning

Belysningsstyrning

Maximera din energibesparing med våra produkter för energistyrning