fbpx
shutterstock_454903414 1270x704

Affärsidé

Som marknadens första specialist inom belysningslösningar för fastigheter erbjuder vi belysningslösningar som adresserar ekonomi, hälsa och miljö. Vi åstadkommer detta med våra Smart LED™-lösningar. Energieffektiva LED-armaturer som kan energistyras. Detta innebär att vi kan visa upp den mest ekonomiska belysningslösningen över tid.

Enkelt, smart & ödmjukt

Vi gör det enkelt för våra kunder och bistår i hela processen och levererar tydliga, genomarbetade beslutsunderlag. Vi levererar även en sammanställning (inventering) av nuvarande belysning och ett lösningsförslag på en energisnål belysning tillsammans med en tydlig offert.

Det bästa sättet att visa vad vi kan göra för er är att låta oss ta fram ett förslag på en ny Smart LED™-belysningslösning. Så låt oss träffas så ska vi berätta vad vi kan göra.

Kärnvärden

Ekonomi

Vi vill att det ska vara lönsamt och enkelt att samarbeta med oss. Med vår Smart LED™ kan vi sänka våra kunders energikostnader rejält, idag och under en lång tid framöver.

Ju fler vi sänker energikostnaden för desto lönsammare blir det för oss.

Hälsa

Vi vet att rätt belysning på arbetsplatsen gör människor friskare, effektivare och piggare. Därför är vi alltid noga med förstudier innan vi gör vår rekommendation och tillämpning.

Vi ser människors hälsa som en viktig del av hållbarheten.

Miljö & Passion

Glädje på jobbet och spontanitet är en del av vår vardag. Vi är passionerade och engagerade i miljöfrågor och vi strävar alltid efter att miljöoptimera våra lösningar.

Vårt företag präglas av hållbarhet och miljötänkande i allt vi gör.

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om hur du sparar energi med Smart LED™-belysning?

Kontakta oss