fbpx

Uppiggande och energisnål belysning till ditt hotell & restaurang

Flertalet oberoende undersökningar visar vikten av att belysning skall vara av hög kvalité och den ska ha god färgåtergivning. Du bör om möjligt välja dagsljusvitt ljus då detta bidrar till att gäster och personal känner sig piggare. Du bör också tänka på att se till att belysningen ger ett mjukt och bländfritt ljus. Vi har dagsljusvit och energisnål LED-belysning som passar till de flesta utrymmen i hotell och restauranger. Vårt mål är att alltid hjälpa dig med det energisnålaste alternativet när det gäller belysning och samtidigt ge dig en bättre ljuskvalitet.

Vilken belysning ska jag välja?

Ett hotell har många olika typer av belysningsbehov, allt från lobby, gästrum och restaurang till utrymmen som korridorer, kök och källare. Utomhus behöver man belysa parkering, entré och fasader på ett bra och energismart sätt. Vi kan hjälpa dig med belysning till de flesta utrymmen. Vi har ett urval av olika färgtemperaturer att välja på, från behagligt mjuk varmvita LED till uppiggande dagsljusvita LED.

I utrymmen med mycket ljusinsläpp så kan du spara mycket energi genom att kombinera vår LED-belysning med dagsljusstyrd dimring.

Vi gör ditt beslut enklare

Vi tar fram ljusberäkningar, kostnadskalkyler och allt du behöver för att kunna fatta rätt beslut. Vi hjälper dig och går igenom behovet av belysningsstyrka samt vilken färgtemperatur ljuset bör ha. Vi ger dig värdefulla råd om vilken armatur som passar var och hur man kan spara ännu mer energi med så kallad energistyrning.

Lämpliga produkter

Vi har ett stort urval av olika LED-armaturmodeller för inom- och utomhusbruk i syfte att kunna ge den mest optimala lösningen. Alla vår armaturer är så kallade Smart LED™ och kan energistyras (dimras och släckas/tändas) utifrån rörelse, ljus och tid. Vi har dessutom ett stort urval av rörelse- och ljusdetektorer för styrning av belysning. Lämpliga produkter för inom- och utomhusbruk hittar du på sidan om produkter ›

 

Våra referenser

Kontakt

Har du frågor, vänligen kontakta vår försäljningschef

Magnus Karlsson

Telefon: 079-0743365

E-post: magnus.karlsson@mondeverde.se

 

Vilken belysningslösning ska du ha på Hotell / Restaurang?

Vi hjälper dig genom hela beslutsprocessen så du hittar den belysning som passar dig bäst.

Kontakt

 

Produktkategorier

Våra energieffektiva produkter lyser upp både inomhus- och utomhusmiljöer

Inomhusbelysning

Inomhusbelysning

Vi har ett brett urval av smarta LED-produkter för inomhusbelysning

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Med våra LED-armaturer för utomhusbelysning kan du minska din energiförbrukning

Belysningsstyrning

Belysningsstyrning

Maximera din energibesparing med våra produkter för energistyrning