fbpx
Lansering av det första distriktssjukhuset i Ghana

Spar energi i hälso- och sjukvården

Du kan spara mycket energi genom att effektivisera belysningen inom sjuk- och hälsovården och det är viktigt att göra det på rätt sätt. Du bör fundera på vilken typ av verksamhet som pågår i varje rum och utifrån detta kan vi hjälpa dig fastställa belysningsbehoven.

Vilken belysning ska jag välja?

I rum där undersökningar bedrivs ska belysningen vara god och den ska ha en god färgåtergivning. Eftersom man spenderar mycket tid i sådana rum så bör du tänka på att se till att belysningen ger ett mjukt och bländfritt ljus. För arbetsplatser finns riktlinjer och krav på belysning inom vissa områden.

Vi tittar även på vilken färgtemperatur ljuset bör ha samt tittar på behovet av belysningsstyrka. Vi ger dig värdefulla råd om vilken armatur som passar var och hur man kan spara ännu mer energi med så kallad energistyrning. Vi tar fram ljusberäkningar, kostnadskalkyler och allt du behöver för att kunna fatta rätt beslut.

Lämpliga produkter

Vi har ett stort urval av olika LED-armaturmodeller i syfte att kunna ge den mest optimala lösningen. Alla våra armaturer är så kallade Smart LED™-produkter och kan energistyras (dimras och släckas/tändas) utifrån rörelse, ljus och tid. Vi har dessutom ett stort urval av rörelse- och ljusdetektorer för styrning av belysning. Lämpliga produkter för inom- och utomhusbruk hittar du på sidan om produkter ›

Kontakta oss

 

Boka en kostnadsfri ljusrådgivning

När du bokar en kostnadsfri ljusrådgivning går vi igenom din befintliga belysning tillsammans med dig. Därefter tar vi fram ett förslag för att kunna ge dig den bästa kombinationen av belysningslösningar och armaturer. Vi hjälper till från planering till genomförande.

En del av vårt sortiment kan du hitta här på vår webbplats. Hör av dig om du vill ha rådgivning och förslag på produkter som passar just era behov.

Kontakt

Har du frågor, vänligen kontakta vår försäljningschef

Magnus Karlsson

Telefon: 079-0743365

E-post: magnus.karlsson@mondeverde.se

 

Vilken belysningslösning passar dina lokaler?

Vi hjälper dig genom hela beslutsprocessen så du hittar den belysning som passar dig bäst.

Kontakt

 

Produktkategorier

Våra energieffektiva produkter lyser upp både inomhus- och utomhusmiljöer

Inomhusbelysning

Inomhusbelysning

Vi har ett brett urval av smarta LED-produkter för inomhusbelysning

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Med våra LED-armaturer för utomhusbelysning kan du minska din energiförbrukning

Belysningsstyrning

Belysningsstyrning

Maximera din energibesparing med våra produkter för energistyrning