fbpx

50 000 timmar – sex år och minimal minskning av ljusflödet

Den engelska chokladtillverkaren Cadbury har sedan år 2008 använt sig av vår LED-armatur SunRay och blev därmed den största brittiska installationen av LED-belysning under samma år.

Unik data visar att efter 50 000 timmar i drift, i en omgivande temperatur på över 30 grader, så har ljusflödet från armaturen sjunkit med endast 8,2 %, dvs. ner till 91,8 % från ursprungligt ljusflöde. Det betyder att 70 % av ljusflödet (L70) uppnås efter 17 år.

Detta i en väldigt hög omgivande arbetstemperatur. Mätningarna grundar sig på realtidsdata som uppmätts under perioden. Det här påvisar den höga tillförlitligheten i våra LED-produkter och fördelen med det inbyggda överhettningsskyddet i armaturerna.

Våra SunRay LED-armaturer har genom sin tillförlitliga konstruktion och effektiva ljusspridning förbättrat säkerheten för de anställda inom Cadbury’s produktionsområden, som t.ex. hela produktionskedjan i fabriken. Andra besparingar eller förbättringar som har registrerats är ökad produktivitet som ett resultat av förbättrad belysning.

Den här investeringen kunde räknas hem på minde än två år.

Välkommen att kontakta oss för att höra mer om våra produkter.

Liknande nyheter