fbpx
MondeVerde och LED Konsulten går samman till ett företag

MondeVerde och LED Konsulten går samman

Vi är glada att dela med oss av att MondeVerde och LED Konsulten går samman till ett gemensamt företag. Detta strategiska partnerskap markerar en ny era av innovation, kundfokuserade produkter och tjänster i belysningsbranschen.

FÖRDELAR

  • Utökat produktutbud (vi representerar nu ett 20-tal tillverkare av både belysning och belysningsstyrning).
  • Ännu bättre kundservice (vi är fler medarbetare på fler platser i Sverige).

VÅR VISION

Vår sammanslagning handlar om mer än tillväxt – den handlar om att skapa en ljusare värld. Genom att spara energi till samhället och ge energi till människorna däri, tar vi steg mot en mer hållbar och ljusare framtid för oss alla.

STÖRRE PRODUKTSORTIMENT

Stort sortiment blir större. Tillsammans representerar vi idag väldigt många belysningstillverkare och kan erbjuda nästan alla typer av belysningar. Oavsett om du behöver belysning för hemmet, företaget eller offentliga platser kommer du att hitta det du behöver inom vårt utökade sortiment.

VÅRA ANSTÄLLDA

Är vår mest värdefulla tillgång. Denna sammanslagning öppnar nya möjligheter för professionell tillväxt och innovation. Vi är entusiastiska över att se hur våra kombinerade styrkor kommer att skapa en dynamisk och framåtblickande arbetsplats. Vi sätter alltid kunden i fokus och erbjuder personlig service.

SAMTALA MED OSS

Dela gärna med er av era tankar och idéer om hur vi kan förbättra belysning på arbetsplatser och andra belysningsmiljöer. Hur kan vår sammanslagning bidra till mer effektiv, funktionell, trivsam och energisnål belysning för era behov? Era insikter är värdefulla för oss i vår strävan att ständigt förbättra och innovera. Kommentera nedan och låt oss tillsammans utforska nya möjligheter inom arbetsplatsbelysning.

Välkommen till en ljusare värld!

 

 

Kontakta oss

 

Liknande nyheter