fbpx

Bråbo Mekaniska satsar på LED-belysning för bättre miljö, kvalité och arbetsmiljö

Bråbo Mekaniska satsar på miljö, kvalitet och arbetsklimat

Fredrik Svensson är VD på Bråbo Mekaniska och man har precis investerat i en ny produktionslina med tillverkning av vulkaniserade transportband till Svenska industrier.

”Våra produkter håller högsta kvalitet och vi har mycket krävande kunder vars produktion hänger på att vi gör starka och pålitliga transportband. För att vår produktion skall kunna hålla kvalitetskraven på ett effektivt sätt, krävs en arbetsbelysning som ger en god färgåtergivning och en hög och jämn ljusbild, för att man tidigt ska identifiera och rätta till eventuella materialbrister. Vår miljö är tuff och vi behöver armaturer som klarar den miljön. Dessutom har vi ett tydligt miljötänkande och strävar efter att skapa en så liten miljöpåverkan som möjligt, därför tittade vi enbart på lågenergialternativ.

 

Bråbo Mekaniska AB – Pålitlig totalleverantör med hög serviceberedskap

Att ikläda oss rollen som en pålitlig totalleverantör med hög serviceberedskap är för oss en självklarhet. Förutom traditionell svetsning och maskinbearbetning ser vi givetvis till att produkten levereras till Er monterad och lackerad. Ett arrangemang som flertalet av våra nuvarande välrenommerade uppdragsgivare uppskattar.

För kontakt med Bråbo Mekaniska AB:

Bråbo Mekaniska AB

616 22 ÅBY

Besöksadress: Katrineholmsvägen 12

011-36 95 10

011-36 95 11

info@brabo.se

https://www.brabo.se

Liknande nyheter