fbpx
CE Förvaltning sparar energi

CE Förvaltning sparar energi

När CE Förvaltning AB utanför Kalmar skulle bygga en ny lokal för sin verksamhet så fanns det några grundläggande krav. Det skulle vara ljust och fint, energisnålt och långlivat. Man ville helt enkelt inte hålla på med att underhålla en massa lysrör.

Efter en noggrann undersökning av marknaden så valde man våra SunRAY 10 och SunRAY 20 LED armaturer med inbyggd rörelsesensor för industrilokalerna och vår SkyLIGHT LED för kontorsutrymmen. SunRAY 10 är på 110 watt och SunRAY 20 på 220 watt.

Tack vare att man valde lite större modeller av armaturer så kunde man minimera antalet belysningspunkter, dvs en billigare installation. Dessutom så valde man till att ha en inbyggd rörelsesensor i varje armatur så man behövde inte installera några strömbrytare. Enklare installation kan det inte bli. Dessutom så medför rörelsesensorerna att det endast är tänt i lokalen när någon är där.

Mats Carlstedt, en av ägarna tlll CE Förvaltning säger att detta är helt fantastiskt och rekommenderar varmt andra som har samma utmaning att använda sådan här avanacerad teknik, för det blir så enkelt.

Liknande nyheter