fbpx

Håll koll på vår belysning med Infracontrol Online™

Nu kan du som använder Infracontrols lösning för att hantera ditt belysningssystem få ännu bättre kontroll över din belysning. Vi har i ett samarbete med Infracontrol kopplat in våra LED-armaturer i Infracontrol Online.

Våra Smart LED™-armaturer har inbyggt trådlöst nätverk vilket betyder att man genom Infracontrols system kan identifiera enstaka armaturer och att se status på dem och skapa ärenden för dem.

Detta betyder i sin tur att åka runt för att kontrollera om armaturerna fungerar eller ej är ett minne blott. Skulle något inträffa med en armatur så kan status och felmeddelanden avläsas i Infracontrol Online.

Våra LED-armaturer har dessutom mycket avancerad teknik, vilket gör att du som belysningsägare kan spara ännu mera energi än med andra armaturer.

Det betyder också att våra armaturer på ett enkelt och flexibelt sätt kan samexistera med din existerande belysning. På ett enkelt sätt kan du nu komplettera din belysningsanläggning med våra LED-armaturer och sedan koppla upp dem för ännu bättre kontroll.

Den första kunden att använda sig av detta är Trafikverket som har ett antal installationer med våra LED-armaturer och har anslutit den första gruppen med armaturer på väg 222 i utkanten av Stockholm.

Läs mer om Infracontrol online här

Håll koll på vår belysning med Infracontrol Online™

 

Liknande nyheter