fbpx

ICA Logistik har uppgraderat sitt lastområde med LED-belysning

ICA Logistik har valt MondeVerde som leverantör när företaget har uppgraderat sin utomhusbelysning på distributionscentralen i Kallhäll norr om Stockholm.

Det är en intensiv aktivitet på platsen då centralen har ett trettiotal in- och utlastningsslussar som trafikeras och nyttjas dygnet runt. Under sådana arbetsförhållanden, där de anställda jobbar kvälls- och nattskift, är det extra viktigt att ha en god arbetsbelysning för arbetssäkerheten. Det vita ljuset gör att färger syns klarare och föremål syns tydligare.

ICA beslutade sig för att installera vår Smart LED™ belysning av modell SunBURST 8 Ultra, med optik som gör den till en kraftfull strålkastare. SunBURST är en kompakt liten armatur helt i gjuten aluminium och med hög kapslingsklass (IP66). Den ger ett ljusflöde på ca 15 000 lumen. En variant med en färgtemperatur på 5 500 K (dagsljusvit) valdes för bästa möjliga arbetsmiljö. På lastkajerna monterades vår Phoenix 9 LED-armatur med inbyggd rörelsesensor. När ingen verksamhet pågår i närheten av dessa sensorer dimras de ner till 30 watt.

Liknande nyheter