fbpx

MondeVerde går in som huvudsponsor för Grand Prix-hoppningen på Strömsholmsdagarna 2018

MondeVerde går in som huvudsponsor för Grand Prix-hoppningen på Strömsholmsdagarna 2018. Därmed delas det ut över 100 000 kronor i prispengar, där vinnaren får 50 000 kronor. – Det är fantastiskt roligt att vi i år, när tävlingarna fyller 100 år, kan höja prispengarna i Grand Prix avsevärt jämfört med tidigare år tack vare MondeVerde, förklarar Stallmästare Jens Fredricson.

Jens ser mycket fram mot årets Strömsholmsdagar, där man under flera år har jobbat hårt med att få Slottsbanans gräs i absolut toppskick. Dessutom har man utvidgat framhoppningen på fibersand och flyttat uppstallningen så att den finns i anslutning till både tävlingsbanan och lastbilsparkeringen.
– Det här gör att Strömsholmsdagarna nu kommer att bli en kompakt tävling med alla viktiga komponenter på nära håll – allt för att möta ryttarnas önskemål, förklarar Jens.

Att Strömsholms gräsbana är i bästa skick tror Jens kommer att glädja den nya sponsorn MondeVerde lite extra. För en av huvudägarna – Dan Eriksson – har själv tävlat många gånger på Slottsbanan.
– Dan hade en fantastiskt fin häst som han var mycket framgångsrik med, inte minst här på Strömsholm. Den hette Any One och var efter Any Questions-Vallon xx och uppfödd av Dag Nätterqvist. Any Ones mamma blev sedemera mormor till Maria Gretzers fina Feliciano, berättar Jens.

MondeVerde är specialister inom belysningslösningar för fastigheter och erbjuder Smart LED-belysning, som till exempel passar utmärkt i ridhus och stallar.
– Vi erbjuder energisnåla lösningar med dagsljusliknande ljus, vilket är något som är bra för både hästar och människor, förklarar Ulf Gustafsson, som tillsammans med Dan Eriksson är huvudägare till MondeVerde.

För mer information:
Ulrika Andersson
Marknadschef Ridskolan Strömsholm och Flyinge
070-793 86 57
ulrika.andersson@stromsholm.com

Ulf Gustafsson
VD MondeVerde
073-322 36 58
ulf.gustafsson@mondeverde.se

Läs mer om Strömsholmsdagarna här

Fotograf: Roland Thunholm

Liknande nyheter