fbpx

MondeVerde på Fastighetsmässan – besök monter R05

MondeVerde kommer för första gången att deltaga på Fastighetsmässan i år. Mässan kommer att vara på Kistamässan och pågår den 15-16 mars 2017.

Mässan är större än någonsin med närmare 300 utställare i en utsåld mässhall. Mässan har befäst sin position som Norra Europas största och viktigaste fastighetsmässa och ”the place to be” om man vill hänga med i de senaste nyheterna och trenderna inom branschen.

Passa på att träffa oss på mässan så vi kan berätta om våra Smart LED™-produkter och deras unika egenskaper. Armaturer som ger en långsiktig och ekonomiskt fördelaktig belysningslösning. Vi vet också att rätt belysning på arbetsplatsen gör människor friskare  och effektivare. Vi är passionerade och strävar alltid efter en ljusare värld för bättre hälsa och miljö.

Vinn uppiggande och dagsljusvit Smart LED™-belysning till din arbetsplats!

Tävla i vår ”look-a-like” tävling där vi varje dag utser en vinnare som är mest lik en av våra utvalda kändispersoner. Vinn upp till fyra armaturer till din arbetsplats. Installation av armaturer ingår. Allt du behöver gör att besöka vår monter, ”tanka lite” dagsljus och få lite extra energi!

Välkommen till vår monter R05 för så berättar vi mer om en ljusare värld!

 

FRI ENTRÉ – REGISTRERA DIG HÄR

Vill du veta mer information om mässan så ladda ner din personliga inbjudan här. Ta chansen att träffa oss på MondeVerde och samtidigt få möjligheten att se många intressanta talare. Välkommen!

Liknande nyheter