fbpx
Mondeverde söker en Ljusdesigner

Mondeverde söker en Ljusdesigner

Uppdatering: tjänsten är tillsatt, stor tack till alla ansökande!

Beskrivning av jobbet

MondeVerde har framgång och säljer som aldrig förr. Vi har massor med spännande uppdrag att arbeta med över hela landet och behöver därför förstärka vår organisation i Stockholm med ytterligare en ljusdesigner / belysningsprojektör. Tjänsten är en heltidstjänst som är placerad på vårt kontor med flexibilitet för hemarbete ett par dagar i veckan. Dina arbetsuppgifter kommer till största delen bestå av att designa och projektera belysningslösningar i samarbete med våra säljare. I jobbet ingår även att ha kontakt med våra leverantörer och ibland våra kunder. Att lära sig nya produkter och hur dessa fungerar tekniskt i syftet att lära upp våra säljare är också en viktig del i arbetet. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Beskrivning av kravspecifikation

Det är en fördel om du är utbildad ljusdesigner eller har arbetat med liknade arbetsuppgifter en längre tid. Du tycker om att arbeta med belysning och är intresserad av både design, funktion och hälsoaspekten av god belysning. Du ingår i teamet som jobbar med utveckling av produkter, marknad och belysningsdesign. Du bör även ha en gedigen kunskap i att hantera affärssystem, Microsoft Office och olika ljusberäkningsprogram.

Önskvärda egenskaper

Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse av att jobba med belysning och som gillar att samarbeta i team för att hitta den bästa lösningen för kunden. Vi bedriver en verksamhet där kvalité, kreativitet, samarbete, ekonomi och hållbarhet (både människor och vår miljö) prioriteras högt.

Som person trivs du att jobba tillsammans med andra och tycker om lagkänslan men du är också van att självständigt driva och ta helhetsansvar för projekt. Du är van vid att jobba mot tidplaner och kan hantera flera projekt parallellt.  Vi sätter stort värde på din personlighet och att du passar in i gruppen.

Om MondeVerde

MondeVerde är den ledande specialisten på ljus och energi. Vi levererar energismarta och smakfulla belysningslösningar i syfte att skapa en mer hållbar och energieffektiv värld. Men den mest värdefulla aspekten av ljus är hur den påverkar vår hälsa och vårt välmående. Rätt ljus förbrukar inte bara energi, rätt ljus ger oss energi tillbaka.

 

Vi kallar det dagsljusbelysning. Välkommen till en ljusare värld.

 

Arbetsplatsen är vid Skinnarviksberget, mitt på centrala Södermalm i Stockholm. Här finns vi i ett ljust och mycket trivsamt kontor med kort avstånd till trevliga restauranger, butiker och kollektivtrafik.

Intervjuer och urval sker löpande.

Tillsvidareanställning med provanställning.

Lön efter överenskommelse.

40 timmars arbetsvecka.

Välkommen med din ansökan som skickas till: ulf.gustafsson@mondeverde.se

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Gustafsson på telefon: 0733-223658 eller e-mail: ulf.gustafsson@mondeverde.se

Liknande nyheter