fbpx
MondeVerdes LED-belysning har fortsatt framgång inom hälso- och sjukvården

MondeVerdes LED-belysning har fortsatt framgång inom hälso- och sjukvården

MondeVerdes leverantör av LED-armaturer har valts till huvudleverantör för Englands motsvarighet till det svenska landstinget d.v.s. NHS Trust.

Sjukhus och vårdinrättningar har mycket stränga krav på belysningskvalitén dessutom är verksamheten i behov av att hålla ner kostnader och samtidigt vara klimatsmart. Tack vare smart design av våra LED-armaturer kan produkterna uppfylla dessa höga kravspecifikationer.

B.la har vår LED-armatur SkyLIGHT stor positiv påverkan på sjukhusmiljöer då belysningen ger en positiv dagsljuseffekt. För läkare och sjuksköterskor är det absolut nödvändighet att ha ett rent och klart ljus för att göra korrekta diagnoser. Forskning visar att god belysning i kombination med fönster har positiva effekter på patienter, deras sömnmönster, dygnsrytm och återhämtning, medan varmt och välkomnande ljus främjar en miljö för patienter och besökare. Med en kombination av olika armaturer så kan vi möta de olika behoven sjukhusen kräver.

NHS har mer än 1,6 miljoner anställda vilket gör dem till en av världens fem största arbetsgivare i sammastorleksordning som McDonalds, US Department of Defence, Walmart mm.

Liknande nyheter