fbpx
Nacka Värmdö Däckdepå byter till LED

Nacka Värmdö Däckdepå byter till LED

Nacka Värmdö Däckdepå strävar kontinuerligt efter att hitta de allra bästa lösningarna för sin verksamhet, så även när det gäller belysningen i sin industrilokal.

Nacka Värmdö Däckdepå har därför beslutat sig att installera våra SunRAY 20 LED-armaturer i syfte att förbättra belysningen. Kravet innan man beslutade om att byta belysning var att uppnå minst 300 lux i lokalen vid arbetshöjd, dvs vid knähöjd. Detta krav uppnåddes.

Efter installation så uppmättes 300 lux eller mer i arbetshöjd. Resultatet har blivit en mycket bättre arbetsmiljö tack vare bättre ljus. Dessutom gör det dagsljusvita ljuset i LED-belysningen att det blir enklare att urskilja färger vilket också bidrar till en bättre och säkrare arbetsmiljö.

Två av armaturerna har dessutom en rörelsesensor inbyggd under som används för att minska energi förbrukningen ännu mera. Vid arbetsstationer som inte används så släcks belysningen efter några minuter om ingen rörelse detekteras i närheten.

Dessa armaturer aktiverar även trådlöst de andra armaturerna och inställningarna kan enkelt optimeras efter behov med den medföljande programvaran.

Liknande nyheter