fbpx
Ny design, samma avancerade gröna teknik

Ny design, samma avancerade gröna teknik

Phoenix LED armaturen med sina endast 108 mm diameter har en helt unik design som har fått ett fantastiskt mottagande på marknaden. Den är utformad för att efterlikna en vertikal stolparm vilket ger ett mycket attraktivt och modernt utseende. Förutom utseende så ha denna design andra fördelar såsom minimal vindyta.

Armaturen är precis som alla våra armaturer för utomhusbruk IP66 klassade och tillverkade i högklassiga material såsom aluminium med och polykarbonat. Armaturen finns i 4 olika storlekar, Phoenix 3, 6, 9 och 12 med uteffekter i steg om 33, 66, 99 och 132 watt.

Förutom att vara energisnål så har armaturen den mest avancerade tekniken på marknaden idag.

Med den trådlösa styrningen kan armaturen enkelt nattprogrammeras. Dessutom har armaturen några andra unika egenskaper; med inbyggd ljussensor så optimeras tändning och släckning just på den plats armaturen är placerad och med den inbygga rörelsesensorn så kan armaturen sättas i sparläge tills närvaro detekteras.

Den trådlösa styrningen kan även användas till övervakning och fjärrstyrning via våra ZigBEE gateways.

Fler installationer är på gång och vi uppdaterar webben med information och bilder kontinuerligt på denna nya, stilrena armatur.

Liknande nyheter