fbpx

Bli piggare och hushåll med vår miljö

LED-tekniken ger helt nya belysningsmöjligheter för kontor, skola & offentlig miljö. Med vår Smart LED™-belysning kan du skapa belysning som är dagsljuslik och samtidigt mjuk och behaglig. Ni får en miljö som piggar upp och spara massor med energi, samtidigt som ni minskar negativ påverkan på vår miljö.

Vilken belysning ska jag välja?

Fler och fler undersökningar visar att en dagsljusliknande belysning bidrar till bättre prestation och att man blir piggare. Belysningen i skolor och kontor ska även ha en god färgåtergivning. Eftersom man spenderar mycket tid i sin skola eller på sitt kontor så bör du tänka på att belysningen även ska ge ett mjukt och bländfritt ljus. För kontorsmiljöer, skrivbord och arbetsytor finns riktlinjer och krav på belysningsstyrka och även skolor eller arbetsgivare kan ha särskilda krav på belysningen.

Säker & energisnål belysning

På skolgården och parkeringar bör du tänka på att skapa en säker miljö. Genom att använda dimbara LED-armaturer med rörelsestyrning så kan du spara energi men ändå bibehålla en säker miljö. I skolor och på kontor finns ofta mycket ljusinsläpp från fönster och du kan spara mycket energi genom vår Smart LED™-belysning med dagsljusstyrd dimring.

Vi gör ditt beslut enklare

Vi hjälper dig och går igenom behovet av belysningsstyrka samt vilken färgtemperatur ljuset bör ha. Vi ger dig värdefulla råd om vilken armatur som passar var och hur man kan spara ännu mer energi med så kallad energistyrning.

Vi tar sedan fram ljusberäkningar, kostnadskalkyler och allt du behöver för att kunna fatta rätt beslut. Läs mer om hur du kan beställa

Lämpliga produkter

Vi har ett stort urval av olika LED-armaturmodeller för inom- och utomhusbruk i syfte att kunna ge en optimal lösningen. Alla våra armaturer är så kallade Smart LED™-produkter och kan energistyras (dimras och släckas/tändas) utifrån rörelse, ljus och tid. Vi har dessutom ett stort urval av rörelse- och ljusdetektorer för styrning av belysning. Lämpliga produkter för inom- och utomhusbruk hittar du på sidan om produkter ›

Vilken belysningslösning passar din skola eller kontor?

Vi hjälper dig genom hela beslutsprocessen så du hittar den belysning som passar dig bäst.

Kontakt

PRODUKTKATEGORIER

Våra energieffektiva produkter lyser upp både inomhus- och utomhusmiljöer

INOMHUSBELYSNING

INOMHUSBELYSNING

Vi har ett brett urval av smarta LED-produkter för inomhusbelysning

UTOMHUSBELYSNING

UTOMHUSBELYSNING

Med våra LED-armaturer för utomhusbelysning kan du minska din energiförbrukning

BELYSNINGSSTYRNING

BELYSNINGSSTYRNING

Maximera din energibesparing med våra produkter för energistyrning