fbpx

Active Solution första kunden med himmeltak

Kontorsbelysning
Active Solution utvecklar och förvaltar moderna moln-lösningar. Företaget är nära partner med Microsoft och använder sig av Microsofts verktyg och plattformar för sina system.
När företaget ville skapa en skön miljö där man tar emot företagets kunder så var LED-paneler med molnmotiv ett naturligt val då man jobbar med molnlösningar till sina kunder. Active Solution sitter i stora fina lokaler på Kungstensgatan i Stockholm. Kontoret har tidigare varit en industrilokal så det är högt i tak i  denna lite äldre fina fastighet.

Lösning

Armaturen Lumlyx Sky LED-panel valdes i den utvalda ytan som ett virtuellt takfönster. Armaturen är energieffektiv och har en färgtemperatur på 6500 Kelvin vilket är detsamma som ljuset ute en solig dag. Armaturen är lätt och supertunn och monterades direkt i undertaksplattorna. Den eleganta ramdesignen är modulanpassad till undertaket, 60x60cm eller 60x120cm.

I detta fall valde man motiv med en klarblå himmel med moln på armaturen men Lumlyx Sky LED har en varierande bildatabas som är framtagen tillsammans med erfarna fotografer och använder en extra högupplöst teknik. De installerade armaturerna skapar tillsammans ett sammanhängande motiv. Om speciella önskemål kring motiv eftersöks så kan det anpassas efter kundens önskemål.

Resultat

  • En unik naturkänsla med en lugnande utblick inomhus.
  • Ett dagsljusliknande ljus som ger en positiv inverkan på människors välbefinnande och hälsa.

 

 

PRODUKTER I DETTA PROJEKT

Läs mer om produkten Lumlyx Sky LED