fbpx

Ny kontorsbelysning till leverantör av kontorsinredning

Kontorsbelysning
AJ Produkter har i över 45 år inrett och utrustat arbetsplatser via distanshandel av möbler, utrustning och inredningslösningar. I Sickla utanför Stockholm ligger ett av AJ Produkters showroom och ett lokalkontor för företagets anställda.
När företaget flyttade till de nya lokalerna bestod den befintliga belysningslösningen enbart av skenmonterade spotlights. Företaget ansåg att belysningen inte var tillräcklig bra och AJ Produkter kontaktade MondeVerde för att assistera med att ta fram förslag på en bra arbetsbelysning.

Lösning

AJ Produkter gillade det förslag MondeVerde presenterade och vi installerade den eleganta Smart LED™-armaturen Basic Neo som är pendlad och med sin runda utformning ger en ny dimension av belysningen.

I detta fall valde kunden en variant med diameter på 600 mm med en svart aluminiumkant på armaturen och en svart stålrörsupphängning. Det finns flera alternativ för färgtemperatur och ljusspridning tillgängliga och AJ Produkter beslutade sig för en variant med 3000 Kelvin, med direkt och indirekt ljus och med ett ljusflöde på cirka 9 500 lumen. Armaturerna är dimringsbara via DALI och placerades ut så de ger ett bra ljus över arbetsplatserna.

Resultat

  • En bättre arbetsmiljö för personalen.
  • Trivsammare kontor.

PRODUKT I DETTA PROJEKT

Läs mer om våra produkter här