fbpx

Linserv flyttar in hos Kungsleden i Danderyd

Kontorsbelysning
Linserv är ett företag som tillhandahåller kompletta IT-lösningar som möter dess kunders många olika affärsbehov.
När företaget flyttade till nytt kontor i Danderyd, som Kungsleden äger och förvaltar, har MondeVerde varit med och utformat och levererat belysningslösningen.

Lösning

Kontoret består av en öppen kontorsyta med olika arbetsplatser för enskilt arbete och grupparbeten. Det finns även cellkontor, pentry, konferensrum, samtalsrum med mera.

Vi har under processen förslagit olika typer av LED-armaturer för en trivsam, uppiggande och varierande ljusmiljö. Tillsammans har vi i projektet försökt att uppfylla både hyresgästens önskemål och Kungsledens behov.

Vid arbetsplatserna har vi installerat armaturer som ger ett högkvalitativt dagsljusvitt ljus. Ljuset skapar god synbarhet och ger en uppiggande effekt som förenklar för de anställda att fokusera och därmed öka prestationsförmågan. I konferensrummet föreslog vi armaturer med variabelvitt ljus för en flexibel belysning. Alla armaturer är dimbara och kopplade till närvarosensorer för att säkerställa så låg energiförbrukning som möjligt. I ett särskilt arbetsrum installerades så kallade fullspektrum LED-armaturer som ger ett ljus som nästan exakt efterliknar solen. I ett samtalsrum utan fönster installerades armaturer med motiv som liknar en sommarhimmel.

Resultat

  • En uppiggande arbetsmiljö.
  • Design som passar kontorets miljö.
  • Belysning är anpassad efter de olika rummens funktion. Dagsljusvit belysning i rum där fokuserat arbete sker vilket har en uppiggande effekt, ökar koncentrationen och förbättrar välbefinnandet hos de som arbetar i lokalerna. Varmvitt ljus i områden för rekreation som ger en lugnade och avslappnande effekt.

 

 

PRODUKTER I DETTA PROJEKT

Läs mer om våra produkter här